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Vegan pizza with a variety of vegetables.
材料
調理方法
- Mix flour, water, salt and yeast together and make the dough. Let it sit for 30 minutes until rises twice the size and it's ready to use as a pizza crust.
- Roll out the dough in a thin circle. Spread tomato sauce evenly, top it off with tomato slices, sprinkle bell peppers and sliced mushrooms.
- Bake for 15 minutes in a 545 °F (285 °C) preheated oven. Enjoy.
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栄養のまとめ:
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Vegan Pizzaの1サービングあたりのカロリーは328あります。
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カロリーの内訳 4% 脂質, 80% 炭水化物, 16% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
1372 kj
328 kcal
たんぱく質
13.03g
脂質
1.58g
飽和脂肪
0.177g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.476g
一価不飽和脂肪
0.206g
コレステロール
0mg
炭水化物
65.24g
糖分
8.94g
食物繊維
8.3g
ナトリウム
1001mg
カリウム
480mg
カロリーの内訳
炭水化物 (80%)
脂質 (4%)
たんぱく質 (16%)
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