評価:
FatSecret会員の平均評価
|
A great Sicilian dish featuring tomatoes and eggplant.
材料
調理方法
- Salt the eggplant and leave to drain for 30 minutes.
- Rinse, dry and fry in hot oil until brown and tender, then drain on paper.
- Fry the onion until golden, then add tomatoes and celery.
- Simmer for 15-20 minutes then add the capers, pine nuts, raisins and olives.
- Dissolve the sugar in the vinegar and add to pan; season with salt and pepper.
- Mix in the eggplant and parsley and leave to stand for the flavours to develop fully.
61人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
|
評価
I like the eggplant, but seemed a little too much oil.
2011年 01月 6日 投稿者: dmkorte1
|
I left out the sugar and added chopped roasted carrots. Loved it!
2010年 05月 13日 投稿者: Mary O
|
I sprayed the eggplant with oil and roasted them in the oven. It took far less oil than frying and was less time consuming . Also sugar can be replaced with equal
2009年 08月 4日 投稿者: mareib2005
|
I made this without celery, raisins and sugar and used 10 olives and herb white wine vinegar It was too bitter without the sugar so I added one packet of splenda. I think I like eggplant better with cheese and or garlic. Will probably not make this again
2008年 09月 12日 投稿者: NancyJohnson
|
|
|
|
|
このレシピを評価する
このレシピを見るにはサインインする必要があります。ここをクリックしてサインインする。
|
|
|
レシピをもっと探す
|
食事の種類で絞り込む
おかず
サラダとサラダドレッシング
最新のレシピ
ランチやディナーに最適な、風味豊かで作りやすいスープ。
|
簡単で甘くて美味しい。
|
しっとり柔らかくて繊維質が豊富なスナック。
|
あっという間に作れる美味しい低カロリースープ。
|
|
レシピを投稿
栄養のまとめ:
|
|
Caponataの1サービングあたりのカロリーは173あります。
|
|
カロリーの内訳 68% 脂質, 28% 炭水化物, 4% たんぱく質. |
|
栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
725 kj
173 kcal
たんぱく質
1.72g
脂質
13.49g
飽和脂肪
1.82g
多価不飽和脂肪
1.886g
一価不飽和脂肪
9.258g
コレステロール
0mg
炭水化物
12.28g
糖分
6.96g
食物繊維
3.9g
ナトリウム
188mg
カリウム
362mg
カロリーの内訳
炭水化物 (28%)
脂質 (68%)
たんぱく質 (4%)
|
|
|