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量:
1 分量
準備時間:
5 分
調理時間:
5 分
食事の種類:
前菜
おかず
昼食
評価:
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投稿者: carmentl2015

Puntpaprika met Champignons en Geitenkaas

Lekker licht.

材料

調理方法

  1. Champignons in schijfjes.
  2. Puntpaprika doormidden en schoonmaken en eventueel 1 minuut in magnetron om iets zachter te maken als je dat lekker vindt.
  3. Champignons roerbakken, in droge pan met eventueel klein beetje water eventueel peper en zout.
  4. Champignons in/op halve puntpaprika's, plakje geitenkaas er over verdelen.
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評価 
simpel en lekker, maar verwarmd (kort in grill/magnetron) smelt de geitenkaas een klein beetje door de champignons heen....nog lekkerder dus:)
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2016年 08月 21日 投稿者: pvp1963

     
 

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前菜 おかず 昼食

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甘くて美味しいおつまみ。
投稿者: Bunchooo
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投稿者: mihiro7
味噌ポン酢でシンプルに味わい深い一品。

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栄養のまとめ:

Puntpaprika met Champignons en Geitenkaasの1サービングあたりのカロリーは93あります。
カロリーの内訳 42% 脂質, 27% 炭水化物, 32% たんぱく質.

栄養成分
分量
1サービングあたり
1サービングあたり
エネルギー
389 kj
93 kcal
たんぱく質
8.1g
脂質
4.73g
飽和脂肪
2.986g
多価不飽和脂肪
0.348g
一価不飽和脂肪
0.966g
コレステロール
9mg
炭水化物
6.81g
糖分
3.68g
食物繊維
1.6g
ナトリウム
82mg
カリウム
403mg
5%
1日の摂取目安*
(93 cal)
5% 1日の摂取目安
カロリーの内訳
 
炭水化物 (26%)
 
脂質 (42%)
 
たんぱく質 (32%)
*1日の摂取目安の2000カロリーに基づく

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