Gluten Free Blueberry Muffins
食事の種類:
パンとオーブン焼き料理
デザート
朝食
評価:
FatSecret会員の平均評価
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Gluten Free Blueberry Muffins
An easy and gluten free recipe for delicious muffins.
材料
調理方法
- Combine ingredients excluding lemon juice and natural sugar.
- Bake at 350 °F (175 °C) for 20-25 minutes.
- Top with lemon juice and sugar mixture.
8人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
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評価
I would use almond milk instead of whole milk so they don't upset my stomach,and also to save calories and fat. Muffins don't need salt; I would just eliminate it.
2017年 06月 16日 投稿者: crstlgls
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栄養のまとめ:
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Gluten Free Blueberry Muffinsの1サービングあたりのカロリーは365あります。
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カロリーの内訳 34% 脂質, 61% 炭水化物, 5% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
1528 kj
365 kcal
たんぱく質
4.65g
脂質
14.84g
飽和脂肪
8.389g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.223g
一価不飽和脂肪
0.621g
コレステロール
1mg
炭水化物
59.96g
糖分
42.95g
食物繊維
3.7g
ナトリウム
452mg
カリウム
61mg
カロリーの内訳
炭水化物 (61%)
脂質 (34%)
たんぱく質 (5%)
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