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A quick to make condiment using the blender.
材料
調理方法
- Add tahini, olive oil, water, and vinegar to the blender cup of an immersion blender.
- Add remaining ingredients, and blend until smooth.
- Store in refrigerator for up to 2 days.
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栄養のまとめ:
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Curry Sauceの1サービングあたりのカロリーは99あります。
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カロリーの内訳 82% 脂質, 13% 炭水化物, 5% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
413 kj
99 kcal
たんぱく質
1.34g
脂質
9.58g
飽和脂肪
1.052g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.81g
一価不飽和脂肪
5.147g
コレステロール
0mg
炭水化物
3.49g
糖分
0.08g
食物繊維
1.1g
ナトリウム
664mg
カリウム
58mg
カロリーの内訳
炭水化物 (13%)
脂質 (82%)
たんぱく質 (5%)
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