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量:
15 分量
準備時間:
15 分
調理時間:
30 分
食事の種類:
デザート
評価:
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投稿者: evelyn64

Moist Chocolate Cake

A tasty, sugar and fat free low point chocolate treat. that bakes up moist and yummy.

材料

調理方法

  1. Pre-heat oven to 350° F (175° C).
  2. Spray a 9 x 13" cake pan with cooking spray.
  3. Mix all dry ingredients together
  4. In a separate bowl, beat egg whites until frothy and add the remaining ingredients to the eggs except for the 1 cup hot water.
  5. Add the egg mixture to the dry ingredients and mix just until moistened.
  6. Slowly stir in hot water. Do not over mix.
  7. Bake for about 20-25 minutes or until toothpick comes out clean.
  8. Let cool then cut into 15 pieces.
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評価 
Sounds delicious! Just one question... what is the actual serving size? Is this for cupcake size??? Thanks!
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2013年 07月 13日 投稿者: melomo83
DELICIOUS!!! thanks for the recipe
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2012年 02月 27日 投稿者: IanMelton
priceless
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2011年 10月 7日 投稿者: mohamedakram
Its actually really good for a "diet" cake! my husband and kids liked it and we used Hungry Girl's cream cheese frosting! Yummy!!!
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2011年 03月 1日 投稿者: meganboyer
I used a diet cherry dr. pepper instead of diet coke and it was yummy! Super impressed!
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2011年 01月 4日 投稿者: meaganbistrek
oops! I missed the cup conversion at the top of the comments!
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2010年 09月 20日 投稿者: getNfit22
One of my favorite desserts for healthy eating...kinda tastes like a sponge cake...add some coolwhip and you're good to go:)
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2009年 09月 29日 投稿者: Perpetualnrg
So wonderful! It is definately on my list of favorite healthy recipies. Thank you sooo much. Pairs well with the fat free cream cheese frosting recipie thats also on here.
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2009年 09月 29日 投稿者: westlico
I have made this many times and love it. I have it with some light strawberry jam and fat free coolwhip on top. Its a life saver if you are a chocolate lover.
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2009年 06月 11日 投稿者: frincat
I have to say this was very disappointing, which is a shame because I was excited about it. It tasted just like a spoonful of Splenda. Maybe I'm just particularly sensitive to it. The thing is, it was way too sweet, too. It didn't need that much sweetener. If I were going to try it again I would try cutting the Splenda in half, but I don't think I'm going to anytime soon.
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2009年 06月 1日 投稿者: carmelly
13件のうち1-10件を表示

     
 

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デザート

最新のレシピ

投稿者: もるさ
ランチやディナーに最適な、風味豊かで作りやすいスープ。
簡単でふわふわで美味しいです。
甘くて美味しいおつまみ。
投稿者: waiwey333
あっという間に作れる美味しい低カロリースープ。

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栄養のまとめ:

Moist Chocolate Cakeの1サービングあたりのカロリーは81あります。
カロリーの内訳 6% 脂質, 80% 炭水化物, 14% たんぱく質.

栄養成分
分量
1サービングあたり
1サービングあたり
エネルギー
338 kj
81 kcal
たんぱく質
3.06g
脂質
0.55g
飽和脂肪
0.254g
多価不飽和脂肪
0.073g
一価不飽和脂肪
0.144g
コレステロール
0mg
炭水化物
16.95g
糖分
1.88g
食物繊維
1.7g
ナトリウム
308mg
カリウム
74mg
4%
1日の摂取目安*
(81 cal)
4% 1日の摂取目安
カロリーの内訳
 
炭水化物 (80%)
 
脂質 (6%)
 
たんぱく質 (14%)
*1日の摂取目安の2000カロリーに基づく

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