私の料理帳に追加
食事日記に追加
量:
6 分量
準備時間:
20 分
調理時間:
20 分
食事の種類:
おかず
評価:
Average FatSecret member ranking FatSecret会員の平均評価
投稿者: carol_54

Late Summer Ratatouille

A vegetable "stew" that's great hot or cold and good for low-carb diets.

材料

調理方法

  1. Heat olive oil in non-stick skillet on medium high heat (do not let oil smoke or get too hot).
  2. Sauté the chopped onions, green pepper, zucchini, and eggplant, stirring occasionally for approximately 10 minutes.
  3. Add chopped tomatoes, mushrooms, garlic, thyme, salt and pepper; stir. Optionally add tablespoon or so of water if needed. A squeeze of lemon juice enhances the flavor.
  4. Cover and turn heat to low and steam (stirring occasionally) for additional 10 minutes or until vegetables are to desired tenderness.
  5. Note: can substitute 1/2 can (14.5 oz) of unsalted diced tomatoes for fresh tomatoes without noticeably altering the nutritional values. Serving size is approximately one half cup. This tastes even better the next day!
161人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
 

評価 
Love it. My kind of ingredients. Thanks.
user vote
2016年 06月 4日 投稿者: Spartaca
This was really good! I'm not a big fan of the vegetables in it, but combined, it was quite tasty! :)
user vote
2011年 08月 30日 投稿者: pagerk

     
 

このレシピを評価する



このレシピを見るにはサインインする必要があります。ここをクリックしてサインインする。
 

レシピをもっと探す

食事の種類で絞り込む

おかず

最新のレシピ

投稿者: makoto2
朝食に厚くて美味しいヘルシーなパンケーキ。
投稿者: Bunchooo
準備が簡単な料理。
投稿者: Aile782
シンプルな材料で作る簡単で満足感のあるスープ。
投稿者: Komaron
トーストやサンドイッチに最適な、食物繊維が豊富でおいしいパン。

レシピを投稿

栄養のまとめ:

Late Summer Ratatouilleの1サービングあたりのカロリーは80あります。
カロリーの内訳 50% 脂質, 42% 炭水化物, 9% たんぱく質.

栄養成分
分量
1サービングあたり
1サービングあたり
エネルギー
333 kj
80 kcal
たんぱく質
1.91g
脂質
4.78g
飽和脂肪
0.69g
多価不飽和脂肪
0.617g
一価不飽和脂肪
3.326g
コレステロール
0mg
炭水化物
9.04g
糖分
4.12g
食物繊維
2.6g
ナトリウム
202mg
カリウム
387mg
4%
1日の摂取目安*
(80 cal)
4% 1日の摂取目安
カロリーの内訳
 
炭水化物 (41%)
 
脂質 (50%)
 
たんぱく質 (9%)
*1日の摂取目安の2000カロリーに基づく

アプリを入手
    
© 2024FatSecret。無断複写・複製・転載を禁じます。