評価:
FatSecret会員の平均評価
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A vegetable "stew" that's great hot or cold and good for low-carb diets.
材料
調理方法
- Heat olive oil in non-stick skillet on medium high heat (do not let oil smoke or get too hot).
- Sauté the chopped onions, green pepper, zucchini, and eggplant, stirring occasionally for approximately 10 minutes.
- Add chopped tomatoes, mushrooms, garlic, thyme, salt and pepper; stir. Optionally add tablespoon or so of water if needed. A squeeze of lemon juice enhances the flavor.
- Cover and turn heat to low and steam (stirring occasionally) for additional 10 minutes or until vegetables are to desired tenderness.
- Note: can substitute 1/2 can (14.5 oz) of unsalted diced tomatoes for fresh tomatoes without noticeably altering the nutritional values. Serving size is approximately one half cup. This tastes even better the next day!
161人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) 評価
Love it. My kind of ingredients. Thanks.
2016年 06月 4日 投稿者: Spartaca
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This was really good! I'm not a big fan of the vegetables in it, but combined, it was quite tasty! :)
2011年 08月 30日 投稿者: pagerk
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栄養のまとめ:
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Late Summer Ratatouilleの1サービングあたりのカロリーは80あります。
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
カロリーの内訳 50% 脂質, 42% 炭水化物, 9% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
333 kj
80 kcal
たんぱく質
1.91g
脂質
4.78g
飽和脂肪
0.69g
多価不飽和脂肪
0.617g
一価不飽和脂肪
3.326g
コレステロール
0mg
炭水化物
9.04g
糖分
4.12g
食物繊維
2.6g
ナトリウム
202mg
カリウム
387mg
カロリーの内訳
炭水化物 (41%)
脂質 (50%)
たんぱく質 (9%)
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