評価:
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Low carb and gluten free pancakes.
材料
調理方法
- Put all ingredients in a blender. Blend until smooth. Let rest for 2 minutes so the bubbles can settle.
- Pour 1/4 of the batter into a hot pan greased with butter or cooking spray. Cook for 2 minutes until golden, flip and cook 1 minute on the other side. Repeat with the rest of the batter.
- Serve with sugar free syrup (or any syrup of your choice) and fresh berries.
- Note: you can add butter and sugar free syrup if you like.
195人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
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評価
Can I omit the sweetener?
2019年 04月 2日 投稿者: Jenifermos
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Made these. Very nice.
2017年 09月 30日 投稿者: Jules559
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栄養のまとめ:
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Cream Cheese Pancakesの1サービングあたりのカロリーは90あります。
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カロリーの内訳 75% 脂質, 6% 炭水化物, 19% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
378 kj
90 kcal
たんぱく質
4.27g
脂質
7.57g
飽和脂肪
3.965g
多価不飽和脂肪
0.529g
一価不飽和脂肪
2.383g
コレステロール
122mg
炭水化物
1.48g
糖分
0.44g
食物繊維
0.4g
ナトリウム
78mg
カリウム
55mg
カロリーの内訳
炭水化物 (6%)
脂質 (75%)
たんぱく質 (19%)
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