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量:
8 分量
準備時間:
20 分
調理時間:
3 時間
食事の種類:
デザート
おやつ
評価:
Average FatSecret member ranking FatSecret会員の平均評価
投稿者: rdoqwn

Fruity Cheesecake Mousse

A low carb creamy cheesecake mousse.

材料

調理方法

  1. Boil water. Melt any sugar free flavor of gelatin (like Jell-O), in hot water. Stir until dissolved.
  2. Beat cream cheese until smooth. stir in gelatin.
  3. Whip heavy cream into peaks. Fold in gelatin mixture. Stir in sour cream.
  4. Chill 3 hours.
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評価 
Super good to keep in the fridge to kill the sweet tooth.
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2008年 06月 30日 投稿者: rdoqwn
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最新のレシピ

投稿者: Ⓜ︎iu
シンプルでクリーミーな焼き菓子。
簡単で甘くて美味しい。
投稿者: リナピン
たんぱく質たっぷりの手軽で美味しい一品。
軽くて甘くておいしい。

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栄養のまとめ:

Fruity Cheesecake Mousseの1サービングあたりのカロリーは201あります。
カロリーの内訳 85% 脂質, 9% 炭水化物, 6% たんぱく質.

栄養成分
分量
1サービングあたり
1サービングあたり
エネルギー
840 kj
201 kcal
たんぱく質
3.29g
脂質
19.9g
飽和脂肪
12.454g
多価不飽和脂肪
0.73g
一価不飽和脂肪
5.691g
コレステロール
68mg
炭水化物
4.51g
糖分
1.08g
食物繊維
0g
ナトリウム
242mg
カリウム
59mg
10%
1日の摂取目安*
(201 cal)
10% 1日の摂取目安
カロリーの内訳
 
炭水化物 (9%)
 
脂質 (85%)
 
たんぱく質 (6%)
*1日の摂取目安の2000カロリーに基づく

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