Because sometimes you just crave a giant bowl of oyster mushrooms!
ダイエットカレンダーを表示, 2019年 09月 3日:
|
1412 kcal
|
脂質: 62.14g | たんぱく質: 37.00g | 炭水化物: 185.19g.
朝食: Now Foods Psyllium Husk Powder, Plums . 昼食: Lee Kum Kee Sriracha Chili Sauce, Cooked Lentils, Cooked Mushrooms, Onions, Dried Whole Sesame Seeds, Brown Rice, Sesame Oil. 夕食: Jalapeno Peppers , Soy Sauce, Roland Unseasoned Rice Wine Vinegar, Dried Whole Sesame Seeds , Annie Chun's Gochujang, Dynasty Sesame Seed Oil, Yellow Onions (Sauteed) , Oyster Mushroom . 軽食/その他: Starbucks Cinnamon Dolce K-Cup, Reese's Miniature Peanut Butter Cups (1), Hershey's Krackel Miniatures. もっと...
|
|
コメント
2019年 09月 3日 投稿者: Kenna Morton
|
Can I have this recipe please! Looks so good
2019年 09月 4日 投稿者: kimmyrena88
|
I love mushrooms. What sauce do you have on them?
2019年 09月 4日 投稿者: SMK2016
|
Mushrooms are my favorite! Looks Delish!
2019年 09月 4日 投稿者: UpliftYou
|
2019年 09月 4日 投稿者: SeafoodJewel
|
2019年 09月 4日 投稿者: FullaBella
|
2019年 09月 4日 投稿者: doreocookieo
|
2019年 09月 4日 投稿者: HardDaysKnight
|
Less recipe more thrown together
1 1/2 king oyster mushroom sliced
1 medium onion
3 Korean green chilis
Sauce
Spoonful Gochujang
Spoonful sesame oil
Spoonful rice wine vinegar
Spoonful soy sauce
Spoonful sesame seeds
I fried the onions and the peppers until soft and starting to brown. Stirred in the sauce let cook about two mins. Then added the mushrooms and stirred/cooked for about another 5 mins. Turned out really well. Would also be good over rice.
2019年 09月 4日 投稿者: lucy_wills
|
Oh and ginger. Like an inch of fresh ginger
2019年 09月 4日 投稿者: lucy_wills
|
looks delicious 👍 please put mine aside 🙂
2019年 09月 4日 投稿者: roadrunner838
|
Thank you for the recipe.
2019年 09月 5日 投稿者: SMK2016
|
|
|
|
|
コメントを投稿
コメントを投稿するにはサインインする必要があります。ここをクリックしてサインインする。
|
|
|
|